Διακόσμηση – Fall inspiration!

Διακόσμηση – Fall inspiration!

Κυριακή απόγευμα, αγκαλιά, στον καναπέ, με τον αγαπημένο σου, μια fluffy κουβέρτα να σας τυλίγει, η αγαπημένη σας ταινία να παίζει, μια κούπα καφές στο χέρι και ο ήλιος να μπαίνει διακριτικά μέσα από τις κουρτίνες. Αυτό είναι το φθινόπωρο κι επιτέλους έφτασε!

Ο καιρός έχει αλλάξει, η θερμοκρασία έπεσε κι εμείς καλωσορίζουμε αυτή τη μοναδική εποχή. Μια εποχή που σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα, καινούριες ευκαιρίες, καινούρια γκαρνταρόμπα και νέα αξεσουάρ για το σπίτι! Μικρές προσθήκες, αλλά και αφαιρέσεις θα κάνουν το σπίτι σου cozy με μια γερή δόση στυλ. Δεν χρειάζεσαι πολλά, απλά μερικά κομμάτια – κλειδί που θα αλλάξουν τελείως την εικόνα του χώρου σου.

Νέα διάθεση

luthers_fall2

luthers_fall

Κρύψε στην ντουλάπα τα ριχτάρια που είχες όλο το καλοκαίρι στον καναπέ σου και επίλεξε μια απαλή και χνουδωτή κουβέρτα. Μπορείς να την έχεις πάντα επιμελώς ατημέλητα στρωμένη στον καναπέ ή να την έχεις σε μια γωνιά διπλωμένη σε μια μακριά λωρίδα.

Πινελιά ρομαντισμού

luthers_fall6

Ήρθε η ώρα να εμπλουτίσεις τη διακόσμηση του καθιστικού και του υπνοδωματίου σου με κεριά. Πολλά κεριά σε διάφορα μεγέθη. Επίλεξε λευκά και άφησέ τα να αρωματίσουν, αλλά και να φωτίσουν μοναδικά τον χώρο σου.

The more the better

luthers_fall3

Στρώσε το κρεβάτι και από πάνω βάλε πολλά μικρά διακοσμητικά μαξιλάρια και μια μαλακή κουβέρτα. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα κρεβάτι τόσο άνετο που σε προσκαλεί να ξαπλώσεις.

All time classic

luthers_fall4

Στην κρεβατοκάμαρα, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο του σπιτιού θέλεις να φτιάξεις ένα άνετο σκηνικό, μπορείς να βάλεις φωτάκια. Εκείνα τα μικρά που συνήθως χρησιμοποιείς τα Χριστούγεννα μπορούν να κάνουν θαύματα και άλλες εποχές του χρόνου!