Ακόμα να φτιάξεις το δικό σου coffee station;

Ακόμα να φτιάξεις το δικό σου coffee station;

Θυμάσαι τις κάβες που κυριαρχούσαν σε κάθε stylish σπίτι τις δεκαετίες 80-90; Δεν μπορεί σίγουρα τις θυμάσαι. Εκείνο το ψηλό ή λιγότερο ψηλό έπιπλο που οι γονείς σου αποθήκευαν μπουκάλια κρασιού, το καλό ουίσκι και μια σαμπάνια για την Πρωτοχρονιά;

Φέτος τη θέση της πήρε μια νέα ιδέα που έχει την ίδια βάση, όμως το αισθητικό αποτέλεσμα που προσφέρει είναι μοναδικό, cool, boho, stylish και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Η ιδέα είναι αρκετά εύκολη και μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε σπίτι με μοναδικό αποτέλεσμα. Δημιούργησε μια γωνιά αφιερωμένη στο αγαπημένο σου ρόφημα. Συνήθως υπάρχει με την μορφή ραφιέρας ή τρέιλερ και πάνω της μπορείς να βάλεις την μηχανή εσπρέσσο, τα φλιτζάνια, βαζάκια με ζάχαρη ακόμα και μπολ με καραμέλες ή τα αγαπημένα σου βουτήματα. Οι παρακάτω ιδέες θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα ανεβάσουν την δημιουργικότητά σου στα ύψη.

Εντυπωσίασε

Όσο περισσότερο χώρο αφιερώσεις στο coffee station τόσο πιο εντυπωσιακό θα γίνει. Δημιούργησε τη μικρογραφία μιας καφετέριας που θα σε εμπνέει να ξεκινάς με κέφι κάθε σου μέρα, στην άνεση του σπιτιού σου.

Το προσωπικό σου στυλ 

Όποιο κι αν είναι το στυλ διακόσμησης που έχεις επιλέξει το coffee station μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτό. Απλά βρες ένα έπιπλο που να ταιριάζει στο στυλ σου και διακόσμησέ το αναλόγως.

Θα σπάσω κούπες 

3

Στην ιεροτελεστία του καφέ δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ευφάνταστες κούπες. Γι’ αυτό τον λόγο ήρθε η ώρα να τις αναδείξεις. Όσο περισσότερες τόσο το καλύτερο όπως και όσο πιο πολύχρωμες…

Οι τελευταίες πινελιές 

Μην διστάσεις το δικό σου coffee station να το διακοσμήσεις με κορνίζες, φωτάκια, quotes και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς για να γίνει ακόμα πιο ιδιαίτερο. Αν για παράδειγμα ο χώρος σου είναι girly, μια γιρλάντα από φωτάκια θα του δώσει νέα εικόνα.

φωτός: casahaus.net, www.amazinginteriordesign.com, www.javajavajavajava.com, www.amazon.com

(Όπως δημοσιεύτηκε στο www.savoirville.gr)